VEILIGHEIDSREGIO HAAGLANDEN [VRH]

Veiligheidsregio Haaglanden [VRH] Den Haag | 230 Fte’s

VRH heeft besloten op een nieuwe manier te gaan werken. Voor deze verandering is het hoofdkantoor van VRH aan de Dedemsvaartweg 1 te Den Haag geheel gerenoveerd en ingericht om het nieuwe kantoorconcept met flexibel werken te realiseren.

 

VFM Facility Experts heeft in samenwerking met RubenAlosery de opdracht gekregen om de inrichting van het bedrijfsrestaurant te begeleiden met advies, ontwerp, aanbesteding- en realisatie.

– cateringconcept PvE ontwikkeld met gemandateerde van VRH;

– projectbegeleiding in samenwerking met de projectmanager van Colliers International;

– functioneel 3D ontwerp in samenwerking met de architect van Colliers International;

– aanbesteding in samenwerking met procurement management van Het NIC BV;

– realisatie in samenwerking met het bouwteam van VRH en uitgevoerd door de grootkeukenleverancier
Bouter BV in samenwerking met Groku Kampen BV.

 

“De Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) heeft tijdens een grote renovatie van haar hoofdkantoor Ruben gevraagd om advies en een ontwerp voor de (her-)inrichting van de restaurantkeuken en een keuken t.b.v. de personeelsvereniging. Ruben is in relatief korte periode in staat gebleken tot een passend ontwerp te komen dat aansluit bij het caterings concept van de VRH. Samen met Team Inkoop heeft Ruben de aanbesteding begeleid /geadviseerd tijdens de beoordeling.

Dankzij Ruben is de VRH in staat geweest om binnen een vastgesteld budget en tijd een hoogwaardig kwalitatief product op te leveren. Hierbij heeft Ruben geen moment de verwachtingen van de VRH uit het oog verloren.

Ruben onderscheidt zich in het snel kunnen schakelen, kundig, proactief, communicatief zeer vaardig en gericht op (flexibele) oplossingen met gevoel voor kwaliteit/geld.”

Jos Kikkert Manager Vastgoed Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

Neem contact op:
RubenAlosery

 

Omgeving:
Kantoor

 • 01-Vrh
 • 02-Vrh
 • 03-Vrh
 • 04-Vrh
 • 11-Vrh
 • 12-Vrh
 • 13-Vrh
 • 14-Vrh
 • 15-Vrh
 • 16-Vrh
 • 17-Vrh

"Samen met Ruben Alosery heeft gemeente Nijmegen een kwalitatieve, duurzame en mooie keuken gerealiseerd. Daarbij kwam de kennis van Ruben van de “keuken – markt” prima van pas en is rekening gehouden met het budget dat beschikbaar was."

Ritse Leendertz - Productmanager Gemeente Nijmegen

"Binnen het team van architecten, adviseurs, leveranciers en opdrachtgevers was het prettig samenwerken met Ruben."

André Oudejans, Projectleider IT&Services Delta Lloyd Services B.V.

"Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens."

Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum [VUmc]

"Ruben Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van te voren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."

Ton Dillerop, Teamleider Facilitaire Ondersteuning Rabobank Flevoland - Lelystad

"Ruben is zeer professioneel in zijn werkwijze en heeft op een zeer breed gebied verstand van zaken. Hij komt zijn afspraken na en is communicatief zeer vaardig. Hij zet de klantvraag om naar een goed en werkbaar ontwerp."

Bianca Renssen MSc, Adviseur Facility Management Services Alliander

"NOS heeft het advies van Ruben voor de keuze van apparatuur, routing en overige logistieke zaken nagenoeg onverkort overgenomen. Ruben is goed in staat om zich in de problematiek van een organisatie in te leven, luistert naar de klant en stemt zijn advies af op de cultuur en beleving van deze organisatie."

Gitte Bosman, Hoofd Facility Management NOS

"Ruben is in relatief korte periode in staat gebleken tot een passend ontwerp te komen dat aansluit bij het caterings concept van de VRH. Dankzij Ruben is de VRH in staat geweest om binnen een vastgesteld budget en tijd een hoogwaardig kwalitatief product op te leveren. Hierbij heeft Ruben geen moment de verwachtingen van de VRH uit het oog verloren."

Jos Kikkert, Manager Vastgoed Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

"Kijk met veel plezier en voldoening terug op ons gezamenlijke project Rabobank IJsseldelta in Zwolle. Ik vind dat je daar een uitstekende rol hebt vervuld."

Alexander Smid, Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank Hilversum Vecht en Plassen

"Na goedkeuring door Google op het ontwerp heeft Ruben na een onafhankelijke aanbesteding en in samenwerking met het ontwerp/bouwteam een succesvolle realisatie afgerond naar volle tevredenheid van Google en binnen het taakstellend budget en bouwperiode."

Frans van Eersel, Facility Manager Google Amsterdam & Brussels
Share:
Share on LinkedIn Tweet about this on Twitter Share on Facebook

ANDERE PROJECTEN