ONDERWIJS

Visie op restaurants in onderwijsinstellingen

De hedendaagse student omarmt snel trends op het gebied van duurzame producten en materialen. Maar ook op het gebied van ICT en social media. Om studenten aan te trekken, moeten hogescholen en universiteiten hier op inspelen. Naast uiteraard goed onderwijs, speelt het restaurant hierin een belangrijke rol. De kantine of mensa is een belangrijke ontmoetingsplek waar de student in een trendy omgeving wil studeren én ontspannen. Met eenvoudig toegang tot socialmedia en een gevarieerd aanbod van vers, duurzaam eten en drinken.

"Zijn sterkste kracht ligt in het feit dat hij creativiteit, kwaliteit en financiën goed in balans weet te houden."

Arthur Cramer, Projectmanager Bureau Nieuwbouw Hogeschool van Amsterdam [HvA]

"Ook bij de apparatuur keuze, bij het schrijven van het bestek en bij de aanbesteding is Ruben een objectieve partner die bruggen weet te slaan tussen klant en leverancier. Wij hebben Ruben in dit traject ervaren als een integere en deskundige adviseur."

Henk Feunekes, Directeur Community College Leiden B.V. / ROC Leiden

"De zeer gewaardeerde kwaliteiten van Ruben zijn onder meer zijn enthousiaste manier van werken, waarbij financiële aspecten steeds in beeld blijven, dit heeft geresulteerd in een kwalitatief goed product."

Ing. Johan Cuypers, Projectmanager Vastgoed Universiteit van Amsterdam [UvA]

"De inbreng van Ruben is constructief, proactief, financieel en kwalitatief goed. Hij is in deze 'huisadviseur'."

ing. Marten Dijkshoorn, Projectmanager Technische Universiteit Science Park - Eindhoven

"De uitgewerkte cateringvisie en cateringbeleid heeft Ruben door vertaald naar een eigentijdse indeling en spreiding van restaurants voor de hoofdlocatie. Het eindresultaat mag er zijn, een eigentijdse en trendy uitstraling met doordachte flexibele oplossingen die het gebruik toekomstbestendig maakt."

René den Dulk, Specialist outsourcing De Haagse Hogeschool [HHS]

"Ruben is in staat geweest om door middel van heldere en duidelijke communicatie het proces van realisatie inclusief de aansturing van de uitvoerende partijen te laten leiden tot een resultaat dat exact voldeed aan de wensen van Avans Hogeschool en de cateraar."

ir. Ton Vissers, Bouw projectleider Avans Hogeschool
Share:
Share on LinkedIn Tweet about this on Twitter Share on Facebook

Een bedrijfsrestaurant of kantine moet passen bij de manier van werken in het bedrijf. Is uw restaurant alleen een plek om te eten en te drinken? Waar de gast eenvoudig en snel een keuze moeten kunnen maken? Of is het ook een ontmoetingsplek waar sfeer en flexibel werken belangrijk zijn? Waar de hele dag door verse producten en trendy koffie- en thee specialiteiten aangeboden worden? Ruben adviseert en helpt u van concept tot uitvoering.

Lees meer »

Een restaurant in een zorginstelling moet passen bij de doelgroep die er verzorgd wordt, maar ook bij de medewerkers. Of deze doelgroepen nu samen komen in het restaurant of niet, een praktisch design, gezond eten en sfeer zijn juist voor een zorginstelling belangrijk. Met Ruben vindt u het juiste concept voor de verschillende restaurants voor deze doelgroep van de zorg, maar ook voor de medewerkers en de bezoekers.

Lees meer »