KANTOOR

Visie op restaurants in kantooromgeving

De visie van RubenAlosery op bedrijfsrestaurants gaat verder dan de inrichting alleen. Een restaurant moet passen bij het bedrijf. Bij de mensen die er werken, maar ook bij de manier van werken in het bedrijf. Het bedrijfsrestaurant is steeds vaker een verlengstuk van de werkplek waar duurzaam eten, flexibel werken en sfeer samenkomen in een praktisch design. RubenAlosery kent de trends in restaurant design, gezonde producten en ‘het nieuwe werken’ en brengt dit samen in een advies op maat.

"Samen met Ruben Alosery heeft gemeente Nijmegen een kwalitatieve, duurzame en mooie keuken gerealiseerd. Daarbij kwam de kennis van Ruben van de “keuken – markt” prima van pas en is rekening gehouden met het budget dat beschikbaar was."

Ritse Leendertz - Productmanager Gemeente Nijmegen

"Binnen het team van architecten, adviseurs, leveranciers en opdrachtgevers was het prettig samenwerken met Ruben."

André Oudejans, Projectleider IT&Services Delta Lloyd Services B.V.

"Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens."

Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum [VUmc]

"Ruben Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van te voren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."

Ton Dillerop, Teamleider Facilitaire Ondersteuning Rabobank Flevoland - Lelystad

"Ruben is zeer professioneel in zijn werkwijze en heeft op een zeer breed gebied verstand van zaken. Hij komt zijn afspraken na en is communicatief zeer vaardig. Hij zet de klantvraag om naar een goed en werkbaar ontwerp."

Bianca Renssen MSc, Adviseur Facility Management Services Alliander

"NOS heeft het advies van Ruben voor de keuze van apparatuur, routing en overige logistieke zaken nagenoeg onverkort overgenomen. Ruben is goed in staat om zich in de problematiek van een organisatie in te leven, luistert naar de klant en stemt zijn advies af op de cultuur en beleving van deze organisatie."

Gitte Bosman, Hoofd Facility Management NOS

"Ruben is in relatief korte periode in staat gebleken tot een passend ontwerp te komen dat aansluit bij het caterings concept van de VRH. Dankzij Ruben is de VRH in staat geweest om binnen een vastgesteld budget en tijd een hoogwaardig kwalitatief product op te leveren. Hierbij heeft Ruben geen moment de verwachtingen van de VRH uit het oog verloren."

Jos Kikkert, Manager Vastgoed Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

"Kijk met veel plezier en voldoening terug op ons gezamenlijke project Rabobank IJsseldelta in Zwolle. Ik vind dat je daar een uitstekende rol hebt vervuld."

Alexander Smid, Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank Hilversum Vecht en Plassen

"Na goedkeuring door Google op het ontwerp heeft Ruben na een onafhankelijke aanbesteding en in samenwerking met het ontwerp/bouwteam een succesvolle realisatie afgerond naar volle tevredenheid van Google en binnen het taakstellend budget en bouwperiode."

Frans van Eersel, Facility Manager Google Amsterdam & Brussels
Share:
Share on LinkedIn Tweet about this on Twitter Share on Facebook

De mensa of kantine van hogescholen en universiteiten moet passen bij de hedendaagse student. Deze multiculturele doelgroep wil vooral verse, duurzame en gevarieerde producten in een trendy maar praktische omgeving. Waar ontmoeten, eten en studeren samenkomen, met uiteraard eenvoudig toegang tot socialmedia. Het advies van Ruben is op maat en staat garant voor een praktisch cateringconcept dat past bij de onderwijsinstelling.

Lees meer »

Een restaurant in een zorginstelling moet passen bij de doelgroep die er verzorgd wordt, maar ook bij de medewerkers. Of deze doelgroepen nu samen komen in het restaurant of niet, een praktisch design, gezond eten en sfeer zijn juist voor een zorginstelling belangrijk. Met Ruben vindt u het juiste concept voor de verschillende restaurants voor deze doelgroep van de zorg, maar ook voor de medewerkers en de bezoekers.

Lees meer »