KANTOOR

Visie op restaurants in kantooromgeving

De visie van RubenAlosery op bedrijfsrestaurants gaat verder dan de inrichting alleen. Een restaurant moet passen bij het bedrijf. Bij de mensen die er werken, maar ook bij de manier van werken in het bedrijf. Het bedrijfsrestaurant is steeds vaker een verlengstuk van de werkplek waar duurzaam eten, flexibel werken en sfeer samenkomen in een praktisch design. RubenAlosery kent de trends in restaurant design, gezonde producten en ‘het nieuwe werken’ en brengt dit samen in een advies op maat.

"Opmerkelijk, zijn integere houding, vakbekwaamheid, scherpzinnigheid, kennis en aanreiken van oplossingen buiten de scope van zijn opdracht, sociale vaardigheden, prettig met Ruben samen te werken en gevoelige informatie was hem toevertrouwd."

ing. Bert Lagemaat – Directie Vastgoedbeheer - RijksVastgoedBedrijf

"De inbreng van Ruben is constructief, proactief, financieel en kwalitatief goed. Hij is in deze onze 'huisadviseur'."

ing. Marten Dijkshoorn - Projectmanager Technische Universiteit Science Park – Eindhoven

"Ruben onderscheidt zich in het snel kunnen schakelen, kundig, proactief, communicatief zeer vaardig, gericht op (flexibele) oplossingen met gevoel voor kwaliteit/geld en heeft geen moment de verwachtingen van de VRH uit het oog verloren."

Jos Kikkert - Manager Vastgoed Veiligheidsregio Haaglanden

"Kijk met veel plezier en voldoening terug op ons gezamenlijke project Rabobank IJsseldelta in Zwolle. Ik vind dat je daar een uitstekende rol hebt vervuld."

Alexander Smid - Directeur Bedrijfsmanagement - Rabobank Hilversum Vecht en Plassen

"Ruben is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en de inrichting van de leskeuken en het lesrestaurant van de lerarenopleiding Horeca en voeding. Vooral de samenwerking en de mogelijkheid tot eigen inbreng heeft gezorgd voor perfect geoutilleerde resultaat."

Michael Laarman - Lerarenopleiding Horeca en voeding - Hogeschool van Amsterdam

"Samen met Ruben Alosery heeft gemeente Nijmegen een kwalitatieve, duurzame en mooie keuken gerealiseerd. Daarbij kwam de kennis van Ruben van de “keuken – markt” prima van pas en is rekening gehouden met het budget dat beschikbaar was."

Ritse Leendertz - Productmanager Gemeente Nijmegen

"ROC Leiden heeft twee multifunctionele gebouwen ontwikkeld voor hoogwaardig onderwijs. Evenals ‘State of the art’ van deze gebouwen dient ook de restauratieve voorziening van een hetzelfde niveau te zijn. De kracht van Ruben is dat hij goed kan luisteren en geduldig is, een objectieve partner die bruggen weet te slaan tussen klant en leverancier. Wij hebben Ruben ervaren als een integere en deskundige adviseur."

Henk Feunekes - Directeur Community College Leiden BV

"Ruben is zeer professioneel in zijn werkwijze en heeft op een zeer breed gebied verstand van zaken. Hij komt zijn afspraken na en is communicatief zeer vaardig. Hij zet de klantvraag om naar een goed en werkbaar ontwerp."

Bianca Renssen MSc, Adviseur Facility Management Services Alliander

"Een intensieve samenwerking tussen Ruben Alosery en de architect, diverse leveranciers heeft geresulteerd in een ”kookeiland” welke net even anders is dan anders. Een knap staaltje werk. Met veel plezier kijk ik terug op dit traject met Ruben, hij is professioneel, heeft kennis van zaken en is enthousiast."

Wilma Toering - Facilitair Service Manager - Rabobank West-Friesland

"Bij de intensieve ontwikkeling en realisatie van het horeca gedeelte van de Amstelcampus heeft Ruben zich bewezen als een enthousiaste, ervaren en deskundige adviseur. Zijn sterkste kracht ligt in het feit dat hij creativiteit, kwaliteit en financiën goed in balans weet te houden."

Arthur Cramer - Projectmanager Nieuwbouw - Hogeschool van Amsterdam

"Binnen het team van architecten, adviseurs, leveranciers en opdrachtgevers was het prettig samenwerken met Ruben."

André Oudejans, Projectleider IT&Services Nationale-Nederlanden [voorheen Delta Lloyd Services B.V.]

"Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die ‘state of the art’ genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens."

Martin Roosemalen - Hoofd Voeding - Vrije Universiteit medisch centrum [VUmc]

"De zeer gewaardeerde kwaliteiten van Ruben zijn onder meer zijn enthousiaste manier van werken, waarbij financiële aspecten steeds in beeld blijven, dit heeft geresulteerd in een kwalitatief goed product."

Ing. Johan Cuypers - Projectmanager Vastgoed - Universiteit van Amsterdam [UvA]

"Ruben Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van tevoren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."

Ton Dillerop - Teamleider Facilitaire Ondersteuning - Rabobank Flevoland Lelystad

"De uitgewerkte cateringvisie en cateringbeleid heeft Ruben door vertaald naar een eigentijdse indeling en spreiding van restaurants voor de hoofd locatie. Het eindresultaat mag er zijn, een eigentijdse en trendy uitstraling met doordachte flexibele oplossingen die het gebruik toekomstbestendig maakt."

René den Dulk - Specialist outsourcing - De Haagse Hogeschool

"NOS heeft het advies van Ruben voor de keuze van apparatuur, routing en overige logistieke zaken nagenoeg onverkort overgenomen. Ruben is goed in staat om zich in de problematiek van een organisatie in te leven, luistert naar de klant en stemt zijn advies af op de cultuur en beleving van deze organisatie."

Gitte Bosman - Hoofd Facility Management NOS

"Ruben is in staat geweest om door middel van heldere en duidelijke communicatie het proces van realisatie inclusief de aansturing van de uitvoerende partijen te laten leiden tot een resultaat dat exact voldeed aan de wensen van Avans Hogeschool en de cateraar."

ir. Ton Vissers - Bouw projectleider - Avans Hogeschool

De mensa of kantine van hogescholen en universiteiten moet passen bij de hedendaagse student. Deze multiculturele doelgroep wil vooral verse, duurzame en gevarieerde producten in een trendy maar praktische omgeving. Waar ontmoeten, eten en studeren samenkomen, met uiteraard eenvoudig toegang tot socialmedia. Het advies van Ruben is op maat en staat garant voor een praktisch cateringconcept dat past bij de onderwijsinstelling.

Lees meer »

Een restaurant in een zorginstelling moet passen bij de doelgroep die er verzorgd wordt, maar ook bij de medewerkers. Of deze doelgroepen nu samen komen in het restaurant of niet, een praktisch design, gezond eten en sfeer zijn juist voor een zorginstelling belangrijk. Met Ruben vindt u het juiste concept voor de verschillende restaurants voor deze doelgroep van de zorg, maar ook voor de medewerkers en de bezoekers.

Lees meer »