RABOBANK WEST-FRIESLAND

Rabobank West-Friesland Zwaagdijk-Oost | 250 Fte’s
Door de fusie tussen Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland en Rabobank West-Friesland is het kantoor aan de locatie Graanmarkt te Zwaagdijk-Oost heringericht.
Uitgangspunt voor de herinrichting, het kantoor efficiënter te kunnen gebruiken en het nieuwe kantoorconcept van flexibel werken in te voeren. Rabobank West-Friesland heeft hiermee de dienstverlening voor de klanten duurzaam en dichtbij verder geoptimaliseerd.

 

Onderdeel van de herinrichting was een bedrijfsrestaurant met de volgende uitgangspunten:
– functioneel gebruik van het zitgebied, mogelijkheden voor kleine besprekingen en bilateraal overleg;
– flexibele uitgifte met een zichtbereiding van gezonde- en verse producten.

 

Op introductie van VFM Facility Experts heeft Rabobank West-Friesland RubenAlosery opdracht gegeven de inrichting van het bedrijfsrestaurant te begeleiden met advies, ontwerp, aanbesteding en realisatie.
– cateringconcept ontwikkeld met gemandateerde van de Rabobank West-Friesland en
-..MEMO Projectinrichting BV;
– functioneel 3D ontwerp in samenwerking met de architecten van MEMO;
– aanbesteding in samenwerking met procurement management van de Rabobank West-Friesland;
– realisatie in samenwerking met de projectleider van MEMO, uitgevoerd door grootkeukenleverancier
-..Bouter BV in samenwerking met Groku Kampen BV

 

“Tijdens de ontwikkeling van ons nieuwe cateringconcept, heeft Ruben Alosery als onafhankelijk adviseur een uitstekende professionele bijdrage geleverd met betrekking tot de inrichting van de keuken ter ondersteuning van dit cateringconcept. Een intensieve samenwerking tussen Ruben Alosery, de architect, diverse leveranciers en de projectleiding vanuit Rabobank West-Friesland heeft geresulteerd in een keuken&kookeiland welke net even anders is dan anders. Een knap staaltje werk waartoe samenwerking kan leiden.

 

Met veel plezier kijk ik terug op dit traject met Ruben, hij is professioneel, heeft kennis van zaken en is enthousiast.”

 

Wilma Toering Facilitair Service Manager Rabobank West-Friesland

Neem contact op:
RubenAlosery

 

Omgeving:
Kantoor

 • 01-RaboWestFriesland-Oost
 • 02-RaboWestFriesland-Oost
 • 03-RaboWestFriesland-Oost
 • 04-RaboWestFriesland-Oost
 • 05-RaboWestFriesland-Oost
 • 07-RaboWestFriesland-Oost
 • 09-RaboWestFriesland-Oost
 • 12-RaboWestFriesland-Oost
 • 13-RaboWestFriesland-Oost
 • 14-RaboWestFriesland-Oost
 • 15-RaboWestFriesland-Oost
 • 16-RaboWestFriesland-Oost
 • 17-RaboWestFriesland-Oost

"Samen met Ruben Alosery heeft gemeente Nijmegen een kwalitatieve, duurzame en mooie keuken gerealiseerd. Daarbij kwam de kennis van Ruben van de “keuken – markt” prima van pas en is rekening gehouden met het budget dat beschikbaar was."

Ritse Leendertz - Productmanager Gemeente Nijmegen

"Binnen het team van architecten, adviseurs, leveranciers en opdrachtgevers was het prettig samenwerken met Ruben."

André Oudejans, Projectleider IT&Services Delta Lloyd Services B.V.

"Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens."

Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum [VUmc]

"Ruben Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van te voren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."

Ton Dillerop, Teamleider Facilitaire Ondersteuning Rabobank Flevoland - Lelystad

"Ruben is zeer professioneel in zijn werkwijze en heeft op een zeer breed gebied verstand van zaken. Hij komt zijn afspraken na en is communicatief zeer vaardig. Hij zet de klantvraag om naar een goed en werkbaar ontwerp."

Bianca Renssen MSc, Adviseur Facility Management Services Alliander

"NOS heeft het advies van Ruben voor de keuze van apparatuur, routing en overige logistieke zaken nagenoeg onverkort overgenomen. Ruben is goed in staat om zich in de problematiek van een organisatie in te leven, luistert naar de klant en stemt zijn advies af op de cultuur en beleving van deze organisatie."

Gitte Bosman, Hoofd Facility Management NOS

"Ruben is in relatief korte periode in staat gebleken tot een passend ontwerp te komen dat aansluit bij het caterings concept van de VRH. Dankzij Ruben is de VRH in staat geweest om binnen een vastgesteld budget en tijd een hoogwaardig kwalitatief product op te leveren. Hierbij heeft Ruben geen moment de verwachtingen van de VRH uit het oog verloren."

Jos Kikkert, Manager Vastgoed Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

"Kijk met veel plezier en voldoening terug op ons gezamenlijke project Rabobank IJsseldelta in Zwolle. Ik vind dat je daar een uitstekende rol hebt vervuld."

Alexander Smid, Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank Hilversum Vecht en Plassen

"Na goedkeuring door Google op het ontwerp heeft Ruben na een onafhankelijke aanbesteding en in samenwerking met het ontwerp/bouwteam een succesvolle realisatie afgerond naar volle tevredenheid van Google en binnen het taakstellend budget en bouwperiode."

Frans van Eersel, Facility Manager Google Amsterdam & Brussels
Share:
Share on LinkedIn Tweet about this on Twitter Share on Facebook

ANDERE PROJECTEN