ZORGINSTELLING

Visie op restaurants in zorginstellingen

Een restaurant in een zorginstelling krijgt te maken met veel verschillende type gasten: met de mensen die er verzorgd worden, maar ook met medewerkers en bezoekers. Een restaurant in een zorginstelling moet daarom multifunctioneel zijn. Zo zoekt een patiënt misschien alleen sfeer of afleiding van een behandeling, terwijl een medewerker gezond en lekker wil eten tijdens de pauze. Een praktisch design, passend bij de zorg die er gegeven wordt, is daarom juist hier heel belangrijk. RubenAlosery houdt rekening met alle doelgroepen en kent als geen ander de ontwikkelingen en mogelijkheden in restaurantinrichting voor zorginstellingen.

"Samen met Ruben Alosery heeft gemeente Nijmegen een kwalitatieve, duurzame en mooie keuken gerealiseerd. Daarbij kwam de kennis van Ruben van de “keuken – markt” prima van pas en is rekening gehouden met het budget dat beschikbaar was."

Ritse Leendertz - Productmanager Gemeente Nijmegen

"Binnen het team van architecten, adviseurs, leveranciers en opdrachtgevers was het prettig samenwerken met Ruben."

André Oudejans, Projectleider IT&Services Delta Lloyd Services B.V.

"Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens."

Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum [VUmc]

"Ruben Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van te voren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."

Ton Dillerop, Teamleider Facilitaire Ondersteuning Rabobank Flevoland - Lelystad

"Ruben is zeer professioneel in zijn werkwijze en heeft op een zeer breed gebied verstand van zaken. Hij komt zijn afspraken na en is communicatief zeer vaardig. Hij zet de klantvraag om naar een goed en werkbaar ontwerp."

Bianca Renssen MSc, Adviseur Facility Management Services Alliander

"NOS heeft het advies van Ruben voor de keuze van apparatuur, routing en overige logistieke zaken nagenoeg onverkort overgenomen. Ruben is goed in staat om zich in de problematiek van een organisatie in te leven, luistert naar de klant en stemt zijn advies af op de cultuur en beleving van deze organisatie."

Gitte Bosman, Hoofd Facility Management NOS

"Zijn sterkste kracht ligt in het feit dat hij creativiteit, kwaliteit en financiën goed in balans weet te houden."

Arthur Cramer, Projectmanager Bureau Nieuwbouw Hogeschool van Amsterdam [HvA]

"Ook bij de apparatuur keuze, bij het schrijven van het bestek en bij de aanbesteding is Ruben een objectieve partner die bruggen weet te slaan tussen klant en leverancier. Wij hebben Ruben in dit traject ervaren als een integere en deskundige adviseur."

Henk Feunekes, Directeur Community College Leiden B.V. / ROC Leiden

"De zeer gewaardeerde kwaliteiten van Ruben zijn onder meer zijn enthousiaste manier van werken, waarbij financiële aspecten steeds in beeld blijven, dit heeft geresulteerd in een kwalitatief goed product."

Ing. Johan Cuypers, Projectmanager Vastgoed Universiteit van Amsterdam [UvA]

"De inbreng van Ruben is constructief, proactief, financieel en kwalitatief goed. Hij is in deze 'huisadviseur'."

ing. Marten Dijkshoorn, Projectmanager Technische Universiteit Science Park - Eindhoven

"De uitgewerkte cateringvisie en cateringbeleid heeft Ruben door vertaald naar een eigentijdse indeling en spreiding van restaurants voor de hoofdlocatie. Het eindresultaat mag er zijn, een eigentijdse en trendy uitstraling met doordachte flexibele oplossingen die het gebruik toekomstbestendig maakt."

René den Dulk, Specialist outsourcing De Haagse Hogeschool [HHS]

"Ruben is in relatief korte periode in staat gebleken tot een passend ontwerp te komen dat aansluit bij het caterings concept van de VRH. Dankzij Ruben is de VRH in staat geweest om binnen een vastgesteld budget en tijd een hoogwaardig kwalitatief product op te leveren. Hierbij heeft Ruben geen moment de verwachtingen van de VRH uit het oog verloren."

Jos Kikkert, Manager Vastgoed Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

"Kijk met veel plezier en voldoening terug op ons gezamenlijke project Rabobank IJsseldelta in Zwolle. Ik vind dat je daar een uitstekende rol hebt vervuld."

Alexander Smid, Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank Hilversum Vecht en Plassen

"Na goedkeuring door Google op het ontwerp heeft Ruben na een onafhankelijke aanbesteding en in samenwerking met het ontwerp/bouwteam een succesvolle realisatie afgerond naar volle tevredenheid van Google en binnen het taakstellend budget en bouwperiode."

Frans van Eersel, Facility Manager Google Amsterdam & Brussels

"Ruben is in staat geweest om door middel van heldere en duidelijke communicatie het proces van realisatie inclusief de aansturing van de uitvoerende partijen te laten leiden tot een resultaat dat exact voldeed aan de wensen van Avans Hogeschool en de cateraar."

ir. Ton Vissers, Bouw projectleider Avans Hogeschool
Share:
Share on LinkedIn Tweet about this on Twitter Share on Facebook

Een bedrijfsrestaurant of kantine moet passen bij de manier van werken in het bedrijf. Is uw restaurant alleen een plek om te eten en te drinken? Waar de gast eenvoudig en snel een keuze moet kunnen maken? Of is het ook een ontmoetingsplek waar sfeer en flexibel werken belangrijk zijn? Waar de hele dag door verse producten en trendy koffie- en thee specialiteiten aangeboden worden? Ruben adviseert en helpt u van concept tot uitvoering.

Lees meer »

De mensa of kantine van hogescholen en universiteiten moet passen bij de hedendaagse student. Deze multiculturele doelgroep wil vooral verse, duurzame en gevarieerde producten in een trendy maar praktische omgeving. Waar ontmoeten, eten en studeren samenkomen, met uiteraard eenvoudig toegang tot socialmedia. Rubens advies op maat staat garant voor een praktisch cateringconcept dat past bij de onderwijsinstelling.

Lees meer »