VUMC

Vrije Universiteit Medisch Centrum [VUmc] Amsterdam | 2.000 gasten

Het VUmc complex wordt constant vernieuwd om aan de wens van de gasten [patiënten/medewerkers], die verbonden zijn aan het medisch centrum te voldoen.

 

Binnen een van de vernieuwingsprojecten is het personeelsrestaurant gerenoveerd met daarbij een uitbreiding van een Coffee corner.

 

Kenmerkend is de ambiance van de Coffee corner en het restaurant, de organische vormgeving en het materiaalgebruik aangevuld met een diversiteit aan sfeerelementen in de verschillende zitgebieden.

 

VUmc heeft Hospitality Consultants BV in samenwerking met RubenAlosery opdracht gegeven de herinrichting van het restaurant met advies en ontwerp te begeleiden.

– cateringconcept PvE ontwikkeld met gemandateerde van VUmc;
– aanbesteding interior architect;
– functioneel 3D ontwerp in samenwerking met architectenbureau D/DOCK BV;
– Europese aanbesteding in samenwerking met procurement management van VUmc;
– realisatie in samenwerking met de projectleider van VUmc, het bouwteam en uitgevoerd
-. door grootkeukenleverancier Metos BV.

 

“Voor VU medisch centrum heeft Ruben Alosery, als adviseur, ons bijgestaan in de verbouwing van het personeelsrestaurant. Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Nu zeven jaar later staat het concept nog als een huis. Ruben is een inspirerende en motiverend mens. Door de grote kennis van zaken zijn overtuigingskracht en zijn onafhankelijkheid is de samenwerking met Ruben plezierig en ondernemend geweest.”
Martin Roosemalen, Hoofd Voeding VU medisch centrum

 

Neem contact op:

RubenAlosery

 

Omgeving:
Zorginstelling

  • 01_VuMC
  • 04-VUmc
  • 05-VUmc
  • 06-VUmc
  • 07-VUmc
  • 08-VUmc
  • 09-VUmc
  • 10-VUmc
  • 11-VUmc
  • 12-VUmc
  • 13-VUmc
  • 14-VUmc
  • 15-VUmc
  • 16-VUmc
  • 17-VUmc
  • 18-VUmc
  • 19-VUmc
  • 20-VUmc
  • 21-VUmc

"Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens."

Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum [VUmc]