HvA THEO THIJSSENHUIS Onderwijskeuken

Hogeschool van Amsterdam [HvA] – AMSTELCAMPUS.com
Locatie: Theo Thijssenhuis [Leskeuken] Amsterdam | 5.000 studenten

Hogeschool van Amsterdam locatie Theo Thijssenhuis is een projectonderdeel uit een aaneenschakeling van renovatie en nieuwbouw gebouwen die vallen onder het project Amstelcampus.com | 30.000 studenten

 

De Hogeschool van Amsterdam heeft RubenAlosery opdracht gegeven de inrichting van de onderwijskeuken op de 5e etage in het Theo Thijssenhuis te begeleiden met advies en een grootkeuken ontwerp.

–  grootkeuken-, onderwijskeuken concept PvE ontwikkeld met hoofd voeding en de gemandateerde van
-..Hogeschool van Amsterdam;

–  functioneel 3D ontwerp in samenwerking met OIII architecten BV;

–  Europese aanbesteding in samenwerking met procurement management Hogeschool van Amsterdam;

–  realisatie in samenwerking met de projectleider van Hogeschool van Amsterdam, het bouwteam en
-.. uitgevoerd door grootkeukenleverancier Bouter BV in samenwerking met Groku Kampen BV.

 

“Ruben is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en de inrichting van de leskeuken en het lesrestaurant van de lerarenopleiding Horeca en voeding aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier zijn twee perfect geoutilleerde ruimtes ontstaan waar wij de studenten alle mogelijkheden kunnen laten zien die ze kunnen tegenkomen op de scholen in het land. Vooral de samenwerking en de mogelijkheid tot eigen inbreng heeft gezorgd voor bovenstaand resultaat.”
Michael Laarman, Opleidingsmanager Horeca en Voeding Hogeschool van Amsterdam

Neem contact op:

RubenAlosery

 

Omgeving:

Onderwijs

  • 01-TT
  • 02-TT
  • 03-TT
  • 04-TT
  • 05-TT
  • 06-TT
  • 07-TT
  • 08-TT
  • 09-TT
  • 10-TT

"Samen met Ruben Alosery heeft gemeente Nijmegen een kwalitatieve, duurzame en mooie keuken gerealiseerd. Daarbij kwam de kennis van Ruben van de “keuken – markt” prima van pas en is rekening gehouden met het budget dat beschikbaar was."

Ritse Leendertz - Productmanager Gemeente Nijmegen

"Binnen het team van architecten, adviseurs, leveranciers en opdrachtgevers was het prettig samenwerken met Ruben."

André Oudejans, Projectleider IT&Services Delta Lloyd Services B.V.

"Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens."

Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum [VUmc]

"Ruben Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van te voren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."

Ton Dillerop, Teamleider Facilitaire Ondersteuning Rabobank Flevoland - Lelystad

"Ruben is zeer professioneel in zijn werkwijze en heeft op een zeer breed gebied verstand van zaken. Hij komt zijn afspraken na en is communicatief zeer vaardig. Hij zet de klantvraag om naar een goed en werkbaar ontwerp."

Bianca Renssen MSc, Adviseur Facility Management Services Alliander

"NOS heeft het advies van Ruben voor de keuze van apparatuur, routing en overige logistieke zaken nagenoeg onverkort overgenomen. Ruben is goed in staat om zich in de problematiek van een organisatie in te leven, luistert naar de klant en stemt zijn advies af op de cultuur en beleving van deze organisatie."

Gitte Bosman, Hoofd Facility Management NOS

"Zijn sterkste kracht ligt in het feit dat hij creativiteit, kwaliteit en financiën goed in balans weet te houden."

Arthur Cramer, Projectmanager Bureau Nieuwbouw Hogeschool van Amsterdam [HvA]

"Ook bij de apparatuur keuze, bij het schrijven van het bestek en bij de aanbesteding is Ruben een objectieve partner die bruggen weet te slaan tussen klant en leverancier. Wij hebben Ruben in dit traject ervaren als een integere en deskundige adviseur."

Henk Feunekes, Directeur Community College Leiden B.V. / ROC Leiden

"De zeer gewaardeerde kwaliteiten van Ruben zijn onder meer zijn enthousiaste manier van werken, waarbij financiële aspecten steeds in beeld blijven, dit heeft geresulteerd in een kwalitatief goed product."

Ing. Johan Cuypers, Projectmanager Vastgoed Universiteit van Amsterdam [UvA]

"De inbreng van Ruben is constructief, proactief, financieel en kwalitatief goed. Hij is in deze 'huisadviseur'."

ing. Marten Dijkshoorn, Projectmanager Technische Universiteit Science Park - Eindhoven

"De uitgewerkte cateringvisie en cateringbeleid heeft Ruben door vertaald naar een eigentijdse indeling en spreiding van restaurants voor de hoofdlocatie. Het eindresultaat mag er zijn, een eigentijdse en trendy uitstraling met doordachte flexibele oplossingen die het gebruik toekomstbestendig maakt."

René den Dulk, Specialist outsourcing De Haagse Hogeschool [HHS]

"Ruben is in relatief korte periode in staat gebleken tot een passend ontwerp te komen dat aansluit bij het caterings concept van de VRH. Dankzij Ruben is de VRH in staat geweest om binnen een vastgesteld budget en tijd een hoogwaardig kwalitatief product op te leveren. Hierbij heeft Ruben geen moment de verwachtingen van de VRH uit het oog verloren."

Jos Kikkert, Manager Vastgoed Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

"Kijk met veel plezier en voldoening terug op ons gezamenlijke project Rabobank IJsseldelta in Zwolle. Ik vind dat je daar een uitstekende rol hebt vervuld."

Alexander Smid, Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank Hilversum Vecht en Plassen

"Na goedkeuring door Google op het ontwerp heeft Ruben na een onafhankelijke aanbesteding en in samenwerking met het ontwerp/bouwteam een succesvolle realisatie afgerond naar volle tevredenheid van Google en binnen het taakstellend budget en bouwperiode."

Frans van Eersel, Facility Manager Google Amsterdam & Brussels

"Ruben is in staat geweest om door middel van heldere en duidelijke communicatie het proces van realisatie inclusief de aansturing van de uitvoerende partijen te laten leiden tot een resultaat dat exact voldeed aan de wensen van Avans Hogeschool en de cateraar."

ir. Ton Vissers, Bouw projectleider Avans Hogeschool