DELTA LLOYD

Delta Lloyd Levensverzekering NV [vanaf 2019 Nationale-Nederlanden Levensverzekering Maatschappij NV] 2.000 Fte’s

Delta Lloyd heeft haar kantoorvestiging aan de Spaklerweg te Amsterdam geheel heringericht en verbouwd en daar waar noodzakelijk met nieuwbouw om het nieuwe kantoorconcept met flexibel werken te realiseren.

De herinrichting van het bedrijfsrestaurant is gelijktijdig met de entree en de nieuwbouw van het auditorium in de eerste fase gerealiseerd.

 

Delta Lloyd heeft RubenAlosery opdracht gegeven de herinrichting van het bedrijfsrestaurant te begeleiden met advies en ontwerp.

– cateringconcept PvE ontwikkeld met gemandateerde van Delta Lloyd;

– functioneel 3D ontwerp in samenwerking met de architecten van PIETBOON en D/DOCK B.V.;

– aanbesteding in samenwerking met procurement management van Delta Lloyd;

– realisatie in samenwerking met het bouwteam van Delta Lloyd, onder leiding van Compass Advies & Projecten, ..uitgevoerd door grootkeukenleverancier Bouter BV

 

“Tijdens de ontwikkeling van een voor de Delta Lloyd groep geheel nieuw catering concept, heeft Ruben als onafhankelijk adviseur een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van dit concept en de inrichting van een geheel nieuwe bedrijfskeuken en restaurant. De impact van de realisatie van dit project was groot en moest worden uitgevoerd in een situatie waarin de dienstverlening niet mocht worden onderbroken. Binnen het team van architecten, adviseurs, leveranciers en opdrachtgevers was het prettig samenwerken met Ruben.”

André Oudejans Projectleider IT&Services Delta Lloyd Services B.V.

Neem contact op:
RubenAlosery

 

Omgeving:
Kantoor

  • 01-delta
  • 02-delta
  • 04-delta
  • 05-delta
  • 06-delta
  • 07-delta

"Samen met Ruben Alosery heeft gemeente Nijmegen een kwalitatieve, duurzame en mooie keuken gerealiseerd. Daarbij kwam de kennis van Ruben van de “keuken – markt” prima van pas en is rekening gehouden met het budget dat beschikbaar was."

Ritse Leendertz - Productmanager Gemeente Nijmegen

"Binnen het team van architecten, adviseurs, leveranciers en opdrachtgevers was het prettig samenwerken met Ruben."

André Oudejans, Projectleider IT&Services Delta Lloyd Services B.V.

"Op een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens."

Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum [VUmc]

"Ruben Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van te voren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."

Ton Dillerop, Teamleider Facilitaire Ondersteuning Rabobank Flevoland - Lelystad

"Ruben is zeer professioneel in zijn werkwijze en heeft op een zeer breed gebied verstand van zaken. Hij komt zijn afspraken na en is communicatief zeer vaardig. Hij zet de klantvraag om naar een goed en werkbaar ontwerp."

Bianca Renssen MSc, Adviseur Facility Management Services Alliander

"NOS heeft het advies van Ruben voor de keuze van apparatuur, routing en overige logistieke zaken nagenoeg onverkort overgenomen. Ruben is goed in staat om zich in de problematiek van een organisatie in te leven, luistert naar de klant en stemt zijn advies af op de cultuur en beleving van deze organisatie."

Gitte Bosman, Hoofd Facility Management NOS

"Ruben is in relatief korte periode in staat gebleken tot een passend ontwerp te komen dat aansluit bij het caterings concept van de VRH. Dankzij Ruben is de VRH in staat geweest om binnen een vastgesteld budget en tijd een hoogwaardig kwalitatief product op te leveren. Hierbij heeft Ruben geen moment de verwachtingen van de VRH uit het oog verloren."

Jos Kikkert, Manager Vastgoed Veiligheidsregio Haaglanden (VRH)

"Kijk met veel plezier en voldoening terug op ons gezamenlijke project Rabobank IJsseldelta in Zwolle. Ik vind dat je daar een uitstekende rol hebt vervuld."

Alexander Smid, Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank Hilversum Vecht en Plassen

"Na goedkeuring door Google op het ontwerp heeft Ruben na een onafhankelijke aanbesteding en in samenwerking met het ontwerp/bouwteam een succesvolle realisatie afgerond naar volle tevredenheid van Google en binnen het taakstellend budget en bouwperiode."

Frans van Eersel, Facility Manager Google Amsterdam & Brussels
Share:
Share on LinkedIn Tweet about this on Twitter Share on Facebook

ANDERE PROJECTEN